Om Oss

HappySoul Kennel

Amerikansk Cockerspaniel

 

 

Hejsan och Välkommen till mig och min familj!

 

Mitt namn är Rebecca och jag bor med mina fyra döttrar och lika många hundar i ett hus i Tollered, beläget i Lerums Kommun. Här är vi omgivna av fantastisk natur och har sjön Sävelången som närmsta granne.

 

Sommaren 2012 så välkomnade vi en ny familjemedlem, en Amerikansk Cockerspanieltik vid namn Happy. Med detta så föddes mitt stora intresse för hundar och redan två år senare var jag i gång med att smida planer för uppstarten av min alldeles egna kennel, HappySoul.

Min första kull såg sitt ljus den 3/5 2014 här hemma hos oss, och det var något fantastiskt att få vara med om.I dag är jag stolt ägare av fyra Am. Cockerspanielhundar, tre tikar och en hane, jag valde att behålla en av Happys fantastiska valpar från min första kull. Jag har i dag en mindre uppfödning i hemmiljö.

 

Jag följer SKK:s regler och rekomendationer när det gäller uppfödning och leverans av hundvalpar. Båda föräldrarna är alltid ögonlysta. Jag använder bara friska och sunda hundar i min avel och för mig är hälsa och mentalitet väldigt viktig.

 

Du som är intresserad av en valp från mig är hjärtligt välkommen att höra av dig! Min uppfödning är godkänd av SKK.

 

Titta gärna runt på min webbsida och lämna gärna en hälsning i min gästbok.

 

Vänligen,

Rebecca

 

 

 

 

Welcome To HappySoul Kennel

Breeder Of American CockerSpaniel