Welcome To HappySoul Kennel

Breeder Of American CockerSpanielHejsan och Välkommen till mig och min familj!


Mitt namn är Rebecca och jag bor med min dotter och mina älskade hundar i ett hus i Tollered, beläget i Lerums Kommun. Här är vi omgivna av fantastisk natur och har sjön Sävelången som närmsta granne.


Sommaren 2012 så välkomnade vi en ny familjemedlem, en Amerikansk Cocker spanieltik vid namn Happy. Med detta så föddes mitt stora intresse för hundar och redan två år senare var jag i gång med att smida planer för uppstarten av min alldeles egna kennel, HappySoul Kennel.

 

Min första kull såg sitt ljus den 3/5 2014 här hemma hos oss, och det var något fantastiskt att få vara med om.I dag är jag stolt ägare av en mängd av denna helt fantastiska ras, jag valde att behålla en av Happys fantastiska valpar från sin första kull. Jag har i dag en mindre uppfödning i hemmiljö.


Här hos oss är hundarna en del av familjen.

Jag följer SKK:s regler och rekomendationer när det gäller uppfödning och leverans av hundvalpar. Båda föräldrarna är alltid ögonlysta. Jag använder bara friska och sunda hundar i min avel och för mig är hälsa och mentalitet väldigt viktig.


Du som är intresserad av en valp från mig är hjärtligt välkommen att höra av dig! Min uppfödning är godkänd av SKK.


Titta gärna runt på min webbsida och lämna gärna en hälsning i min gästbok.


Vänligen,

            Rebecca

 Welcome To HappySoul Kennel

Breeder Of American CockerSpaniel